Online magazines

01 juni 2022 Uw garantie voor een perfect resultaat

Moet je een afdak maken of een tuinhuisdak vervangen? Dan komen golfplaten goed van pas! Lees in dit artikel hoe je ze installeert. Starten doe je uiteraard van een stevige houten onderstructuur.
Dobbit bundelt alle recentste bouw- en renovatieprojecten in 1 pakket. Het pakket omvat 5 nummers van Dobbit en een verzamelmap. Ideaal voor wie meteen aan de slag wil.
Je favoriete badkamermeubel gevonden bij X²O? Top, dan kan je beginnen aftellen naar de levering en de installatie. Een groot aantal meubelen binnen ons aanbod worden voorgemonteerd geleverd. Lees hier hoe de montage vlot verloopt.
We kampen steeds meer met droogte en een te laag grondwaterpeil. Zorgzaam omspringen met je waterverbruik is dus de boodschap, en dat is voor de planten en het gazon niet anders. In dit artikel overlopen we welke mogelijkheden er zijn.
Vervolledig bijgevoegde vragen en WIN een pannenset ter WAARDE van 109 EUR! Deze vragen nemen slechts 1 minuut van jouw tijd!
De werking van een kraan kan wel eens aangetast worden door veelvuldig gebruik of door kalk in het water. In dat geval zijn er een aantal zaken die je kan doen om je kranen te onderhouden. Als dit niet volstaat, kan het nodig zijn je kraan te vervangen.
Om een optimale werking van een alarmsysteem te waarborgen, is inspectie en onderhoud belangrijk. De kans op storingen en foute alarmeringen wordt zo tot een minimum beperkt.
STELLING VAN DE WEEK
De afgelopen jaren kenden we tijdens de zomermaanden enkele hittegolven en werd koeling meer en meer belangrijk. Hoe koel jij je woning? Of hoe ben jij van plan om het deze zomer aan te pakken?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.