Online magazines

25 mei 2022 Uw garantie voor een perfect resultaat

Het is aangewezen om jaarlijks zowel je binnenmuren als het metselwerk van je woning eens te onderwerpen aan een inspectie. De kans bestaat ook dat je hier en daar een scheur opmerkt. Maar welke scheur is gevaarlijk en welke niet?
Nop op zoek naar het perfecte cadeau voor vaderdag? Wij helpen een handje! Verwen vader met veel lees- en klusplezier. Schenk een abonnement op Dobbit samen met een leuk geschenk naar keuze. Bekijk hier de Dobbit-vaderdagacties.
Een van de grootste kopzorgen bij de bouw of renovatie van een woning, is ervoor zorgen dat je niet over je budget gaat. Je kan makkelijk tot 50% besparen door zelf aan de slag te gaan met de plaatsing van je technieken en je badkamer. Hoe? Ontdek het bij Sack Zelfbouw op Batibouw.
Een garage biedt in eerste instantie plaats voor een wagen en niet veel meer. Je zou zeggen: daar valt niet veel mee te doen. Mis! Een garage kan immers dienen als multifunctionele ruimte voor allerlei klussen of als wasplaats.
Vervolledig bijgevoegde vragen en WIN een pannenset ter WAARDE van 109 EUR! Deze vragen nemen slechts 2 minuten van jouw tijd!
Wie graag moestuiniert en vissen houdt, kan die twee combineren. Door de twee in één systeem onder te brengen, creëer je een kringloop waarbij je door verzorging van je vissen geen voeding moet geven aan je planten. Lees hier wat dat inhoudt én hoe je zelf zo'n systeem kan maken.
STELLING VAN DE WEEK
Met de lage grondwaterstanden in het achterhoofd, wordt regenwaterinfiltratie steeds belangrijker. Daar bestaan tegenwoordig oplossingen voor, zoals bestrating waarlangs water kan wegvloeien via de voegen, of waar water doorgelaten wordt. Heb jij waterdoorlatende bestrating?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.