Online magazines

21 mei 2022 Uw garantie voor een perfect resultaat

Je hebt het al gemerkt, koeling in huis is een must deze tijd van het jaar. Je hoeft daarvoor helemaal geen dure of energieverslindende airconditioning in huis te halen. Er zijn andere manieren om voor verfrissing te zorgen in huis, óf om de warmte een stapje voor te zijn.
Ook bij het barbecueën is goed gereedschap onmisbaar. Met de juiste tools ga je veilig aan de slag en wordt jouw barbecue een succes. Abonneer je nu op Dobbit en haal GRATIS de 6-delige barbecueset in huis.
Een nieuwe vloer transformeert meteen je leefruimte! Deze rigide watervaste vloer is uitgerust met een klikverbinding en deze kan, als de ondergrond egaal is, direct zwevend met een ondervloer of verlijmd, geplaatst worden.
Ook in de badkamer is elektriciteit onontbeerlijk. Omdat het om een natte ruimte gaat, verloopt de installatie niet zoals in een woonkamer of een slaapkamer en moet je dus enkele specifieke zaken in acht nemen. In dit artikel gaan we daar dieper op in.
Vervolledig bijgevoegde vragen en WIN een pannenset ter WAARDE van 109 EUR! Deze vragen nemen slechts 2 minuten van jouw tijd!
Met een glazen schuifwand kan je je terrasoverkapping de uitstraling van een veranda geven en ook bij minder goed weer langer van het buitenleven genieten. Omdat je de glazen wanden volledig kan openschuiven, behoud je het open karakter van de overkapping.
STELLING VAN DE WEEK
Met de lage grondwaterstanden in het achterhoofd, wordt regenwaterinfiltratie steeds belangrijker. Daar bestaan tegenwoordig oplossingen voor, zoals bestrating waarlangs water kan wegvloeien via de voegen, of waar water doorgelaten wordt. Heb jij waterdoolatende bestrating?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.