Online magazines

18 mei 2022 Uw garantie voor een perfect resultaat

hoe een waterpomp kiezen
Zowel bij wateroverlast als bij waterschaarste kan een waterpomp in huis hebben handig zijn. Maar welke soort gebruik je voor welke toepassing? Je leest er meer over in deze nieuwsbrief.

BRICO Tip van de week: hoe je verfpotten proper houden
Bij wateroverlast is het handig om een dompelpomp in huis te hebben. In de droge zomerperiode heb je dan weer een andere pomp nodig voor de planten in je (moes)tuin. In dit artikel leggen we uit welke waterpomp je kiest voor welke toepassing.
Is jouw tuin aan onderhoud toe? Dobbit geeft je een heleboel tips en tricks om je tuin te laten schitteren. Ook de aanleg van een wilde tuin en zwemvijver komen aan bod. Tot slot leer je ook om zelf tuinmeubels te maken.
Vervolledig bijgevoegde vragen en WIN een barbecueset ter WAARDE van 71 EUR! Deze vragen nemen slechts 2 minuten van jouw tijd!
Wanneer je gezellig op je terras aan het genieten bent, mag een koude bries geen roet in het eten gooien. ‘s Avonds wanneer het afkoelt, of in de winter tout court, vormt terrasverwarming dé oplossing, en die bestaat tegenwoordig in allerlei vormen.
Wie hout snel glad wil maken, zal bij een schaafmachine baat vinden. Je kan dan met de handschaaf werken, maar een elektrische machine doet het werk veel sneller. Bekijk hoe je je elektrische schaafmachine kan gebruiken als schaafbank.
Je auto was je bij voorkeur één keer in de maand. Dan zal het vuil zich minder hard aan het koetswerk hechten, wat beter is voor je lak. Maar hoe doe je dat nu precies op de juiste manier? We geven enkele tips mee in dit artikel.
STELLING VAN DE WEEK
Het zou veel tijd vergen om je deur zelf van a tot z te gaan fabriceren. DHZ-pakketten vind je gelukkig wel terug. Heb jij zelf je binnendeuren geplaatst?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.