Online magazines

14 mei 2022 Uw garantie voor een perfect resultaat

bespaar op je waterverbruik
Leidingwater is nu eenmaal steeds kostbaarder. Dus moeten we er zuinig mee omspringen. Toch hoeft dat niet met ingrijpende maatregelen gepaard te gaan. Je leest er meer over in deze nieuwsbrief.

BRICO Tip van de week: hoe je verfpotten proper houden

Leidingwater is nu eenmaal steeds kostbaar, dus moeten we er zuinig mee omspringen, ook in de badkamer. Toch hoeft dat niet met ingrijpende maatregelen gepaard te gaan. Alleen al door onze gewoontes hier en daar bij te sturen, is het mogelijk om heel wat te besparen.
Ontdek het nieuwe Dobbit-boek over de kenmerken en toepassingen van de 48 belangrijkste houtsoorten, onmisbaar voor elke bouwer en verbouwer!
Reeds abonnee?
Bestel het boek extra voordelig.
Droom je van een betegelde inloopdouche in jouw badkamer? Volg de stappen in deze video voor een perfect resultaat! Lijst van materialen, tips voor een maximale waterdichting en technieken om een echte pro te worden!
Geen badkamer zonder degelijk uitgeruste douche. En die kies je niet zomaar. We helpen je op weg bij de belangrijkste bouwstenen en geven mee hoe je zelf voor de installatie kan kijken van zowel de douche zelf, als de wandafwerking.
Vervolledig bijgevoegde vragen en WIN een barbecueset ter WAARDE van 71 EUR! Deze vragen nemen slechts 2 minuten van jouw tijd!
In je badkamer kies je, zeker in de buurt van douche, bad en lavabo, het best voor een waterdichte en makkelijk reinigbare wandbekleding. Tegels zijn misschien het eerste waar je aan denkt, de keuze is echter ruimer.
STELLING VAN DE WEEK
Het zou veel tijd vergen om je deur zelf van a tot z te gaan fabriceren. DHZ-pakketten vind je gelukkig wel terug. Heb jij zelf je binnendeuren geplaatst?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.