Online magazines

11 mei 2022 Uw garantie voor een perfect resultaat

maak je eigen tuinset
Wanneer de zomer stilaan in zicht komt, zorg je best voor een plekje waar het buiten aangenaam vertoeven is. De juiste tuinmeubelen om in te loungen of aan te tafelen zijn dan onmisbaar. In deze nieuwsbrief geven we mee hoe je zelf een tuinset kan maken.

BRICO Tip van de week: beitels scherp bewaren
Wanneer de zomer stilaan in zicht komt, zorg je best voor een plekje waar het buiten aangenaam vertoeven is. We leggen je stap voor stap uit hoe je twee zitbanken en een tafel kan maken met enkele steenkorven en hardhouten balken.
Volgende tools mogen zeker niet ontbreken in jouw gereedschapskoffer. Neem nu een abonnement voor 12 maanden op Dobbit en krijg er GRATIS één van deze tools naar keuze bij.
Een prachtig diepgroen gazon zonder onkruid en mos vormt vaak het middelpunt van de tuin.  Maar hoe kan je voorkomen dat je gazon overwoekerd wordt door onkruiden en mos? Je ontdekt er hier alles over!
De zon schijnt en je hebt nog een klus in jouw tuin. We kennen het! Wil je een terras aanleggen? Gevelbekleding plaatsen? Een tuinhuis timmeren? Jouw tuin of weide afsluiten? EXZO heeft een ruim aanbod, geeft gratis advies, plaatsingstips en levert aan huis.
Vervolledig bijgevoegde vragen en WIN een pannenset ter WAARDE van 109 EUR! Deze vragen nemen slechts 2 minuten van jouw tijd!
Het voordeel aan een plat dak is dat je er makkelijk op kan om ze te inspecteren. Merk je dat de afdichting wat aftands is, en voldoet een gewone schoonmaak- of onderhoudsbeurt niet meer? Dan moet je beginnen denken aan een dakrenovatie.
STELLING VAN DE WEEK
Je voordeur maakt of kraakt de look van je gevel. Het kan zijn dat de jouwe aan vernieuwing toe is. Je kan je oude voordeur renoveren, of je kan een nieuw model (laten) plaatsen. Is dit iets wat je zelf zou doen?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.