Online magazines

07 mei 2022 Uw garantie voor een perfect resultaat

hoe je keuken zelf uitrusten
Voor de aanschaf van een nieuwe keuken ben je al snel enkele duizenden euro's kwijt, maar er zijn een aantal manieren om de kosten te drukken. Zo kan je de afbraak van je oude keuken en de plaatsing van je nieuwe voor eigen rekening nemen. We helpen je op weg in deze nieuwsbrief.

BRICO Tip van de week: beitels scherp bewaren
Voor de aanschaf van een nieuwe keuken ben je al snel veel geld kwijt, maar er zijn een aantal manieren om de kosten te drukken. Zo kan je de afbraak van je oude keuken en de plaatsing van je nieuwe voor eigen rekening nemen.
Volgende tools mogen zeker niet ontbreken in jouw gereedschapskoffer. Neem nu een abonnement voor 12 maanden op Dobbit en krijg er GRATIS één van deze tools naar keuze bij.
Zin om een tuinpad of terras met klinkers aan te leggen? Volg de stappen in deze video voor een perfect resultaat! Lijst van materialen, tips voor een eenvoudige toepassing en technieken om een echte pro te worden!
Jarenlange blootstelling aan weer en wind kan ervoor zorgen dat je buitengevel op termijn barsten vertoont, met schade aan de muren als gevolg. Om dat te voorkomen, pak je barsten of scheurtjes in je gevel dus het beste zo snel mogelijk aan.
Vervolledig bijgevoegde vragen en WIN een pannenset ter WAARDE van 109 EUR! Deze vragen nemen slechts 2 minuten van jouw tijd!
Bij hellende daken denken we allemaal aan het zadeldak met dakpannen, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden. We geven ze mee in dit artikel. Daarnaast overlopen we ook wat een grondige inspectie en onderhoud van een hellend dak met zich meebrengt.
STELLING VAN DE WEEK
Je voordeur maakt of kraakt de look van je gevel. Het kan zijn dat de jouwe aan vernieuwing toe is. Je kan je oude voordeur renoveren, of je kan een nieuw model (laten) plaatsen. Is dit iets wat je zelf zou doen?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.