Online magazines

04 mei 2022 Uw garantie voor een perfect resultaat

een oprit plaatsen, 4 keer anders
Het uitzicht van je oprit bepaalt voor een groot deel de look van je woning. In deze nieuwsbrief geven we mee welke mogelijkheden er zoal zijn en hoe je de plaatsing voor jouw rekening kan nemen.

BRICO Tip van de week: schrift als schuurblokje
Het uitzicht van je oprit bepaalt voor een groot deel de look van je woning. De een is meer fan van rustiek en kiest voor kasseien, de ander wil het dan weer iets moderner en kiest voor een natuursteen- of keramische tegel. Ook grind is aan een stevige opmars bezig. Lees er hier meer over.
Verras moeder op zondag 8 mei met een BergHOFF-keukenset! Profiteer van tot 35% korting en GRATIS verzending. Of ga voor iets origineels en combineer met een Dobbit-abonnement.
Veel mensen met een tuin zullen het moeten toegeven: ze zitten er veel te weinig in. Een terrasoverkapping kan daar een oplossing voor zijn. Een plotse bui kan je niet deren en de warmte blijft er ook lekker onder zitten. Lees hier hoe je stap voor stap zelf een installeert met een DIY-pakket.
Tapes, we kennen ze als onze beste vriend bij noodreparaties of als onmisbare tool bij schilderwerken. Voor de klusser of verbouwer zijn er heel wat verschillende soorten die je het best in je koffer of in je atelier hebt liggen. We overlopen ze in dit artikel.
Door de klimaatverandering en aardgasprijzen die aanhoudend de pan uitswingen, is er dringende nood aan andere oplossingen voor verwarming. De warmtepomp lijkt meer en meer de beste vervanger voor de gas- of mazoutketel.
Je kent het wel: je bent aan het verbouwen maar hebt nog geen verlichting en ziet dus geen steek. Dan kun je gemakkelijk op de al geplaatste elektrische leidingen een voorlopige lamp aansluiten. Of je maakt er een die je in het stopcontact kan steken.
STELLING VAN DE WEEK
Het maken van de ramen laat je best over aan de fabrikant, maar voor de plaatsing kan je zelf instaan. Daarmee kan je redelijk wat besparen op je bouwkosten. Doe jij dit zelf?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.