Online magazines

30 april 2022 Uw garantie voor een perfect resultaat

Hout buiten, wie even nadenkt, kan meteen een hele reeks toepassingen opsommen. Denk aan je omheining, tuinhuis, tuinmeubels ... Al dat hout moet natuurlijk beschermd worden. We vergelijken de verschillende mogelijkheden in dit artikel.
Verras moeder op zondag 8 mei met een BergHOFF-keukenset! Profiteer tot 35% korting en GRATIS verzending. Of ga voor iets origineels en combineer met een Dobbit abonnement.
Bij EXZO is het doel om zo veel mogelijk mensen aan het klussen te krijgen. Steeds meer mensen zijn dan ook overtuigd van de vele voordelen van doe-het-zelven. Julie en Jonas, toonden ons hun trots: een carport. Ontdek hoe ze het project hebben aangepakt.
Zin om een tuinpad of terras met klinkers aan te leggen? Volg de stappen in deze video voor een perfect resultaat! Lijst van materialen, tips voor een eenvoudige toepassing en technieken om een echte pro te worden!
De lente is weer in het land, en dat betekent meteen dat we weer onze groene vingers kunnen bovenhalen! Voor een toptuin hoort in die vingers ook topgereedschap. Met het tuingereedschap van Kärcher heb je je tuinklussen makkelijk geklaard en zet je je tuin in een mum van tijd klaar voor de zomer.
Wie klust, kan niet om hout heen - zij het nu voor binnen of buiten. Het is echter belangrijk dat je telkens een juiste soort kiest voor je klus. Voor buiten wil je een soort die alle weersomstandigheden en de tand des tijds zo goed mogelijk kan doorstaan.
STELLING VAN DE WEEK
Het maken van de ramen laat je best over aan de fabrikant, maar voor de plaatsing kan je zelf instaan. Daarmee kan je redelijk wat besparen op je bouwkosten. Doe jij dit zelf?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.