Online magazines

27 april 2022 Uw garantie voor een perfect resultaat

wat met witte aanslag op je muren?
Witte aanslag op je metselwerk. Hoewel meestal onschadelijk, is het toch een doorn in het oog. We geven in deze nieuwsbrief meer uitleg over wat het precies is en hoe je het kan vermijden.

BRICO Tip van de week: kantenband aanbrengen
Witte aanslag op je gemetselde muur, het is een doorn in het oog, maar meestal gelukkig wel onschadelijk. Het gaat hierbij om ofwel uitbloeiing of uitloging. We leggen uit wat deze verschijnselen precies betekenen, hoe je ze kan voorkomen en hoe je ze kan verwijderen.
Wie zelf bouwt of renoveert, komt niet aan boren, schroeven en pluggen onderuit. Uiteraard wil je een bevestigingssysteem waarop je kan vertrouwen. Daar komt het DuoLine-gamma van fischer in de picture! Nieuw daarin is de DuoXpand, een constructieplug met uitstekende resultaten in alle ondergronden.
Een verloren tuinhoekje maak je weer helemaal klaar voor een namiddag of avondje zomers genieten met meubels die je zelf kan maken zoals een tuinzetel, een hangmat, een picknicktafel ...
Groene daken zijn een pak mooier dan zwarte daken. Je doet er het klimaat en jezelf een plezier mee en er zijn amper redenen om het niet te doen, zeker nu je tegenwoordig ook zelf aan de slag kan met de aanleg ervan. In dit artikel leggen we uit hoe je dat doet, en we geven enkele aandachtspunten mee.
Een kolomboor is voorzien van een voetplaat waarmee die vaststaat op een werkbank of verstelbare tafel. Dat is uiterst handig wanneer je nauwkeurig gaten moet boren in een werkstuk. Bekijk hier hoe je ermee te werk gaat.
Een serre is een droom voor elke aspirant-moestuinier. Je wilt het hele jaar door moestuinieren en/of je wilt meer gaan experimenteren met exotische groenten of planten? Dan is een serre plaatsen de logische stap. Zie je het zo groots niet, dan is een moestuinbak ook een optie.
STELLING VAN DE WEEK
Tegenwoordig kan je met ietwat geoefende handen ook gemakkelijk zelf een terrasoverkapping in elkaar steken, meestal in de vorm van een zelfbouwpakket. Is dit iets wat jij zelf zou doen?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.