Online magazines

23 april 2022 Uw garantie voor een perfect resultaat

warmtepompen: de basis uitgelegd
Een warmtepomp wordt stilaan incontournable in  nieuwbouwwoningen. We geven in deze nieuwsbrief een woordje uitleg bij de werking en het rendement van deze toestellen, en we beantwoorden enkele veelgestelde vragen.

BRICO Tip van de week: kantenband aanbrengen
Verwarmen op gas en stookolie is een eindig verhaal. Er wordt daarom tegenwoordig volop ingezet op de warmtepomp als alternatief. We geven meer uitleg over de werking en het rendement van deze toestellen en beantwoorden enkele veelgestelde vragen.
Deze 2 Dobbit-magazines zetten je tuin klaar voor de zomer en werken je woning buiten verder af. Met de 2 GRATIS bouwplannen erbij maak je de inrichting van je tuin compleet.
Daar is de lente, de tijd om je hele huis overhoop te halen en alle kamers eens goed onder handen te nemen. De badkamerexperten van X²O tonen je graag hoe zij elk deel van het badkamerinterieur schoonhouden. Met deze tips is de schoonmaak van je badkamer zo gefikst.
De juiste lijm voor de juiste toepassing gebruiken voor een goede hechting, dat is de evidentie zelve. Toch zijn er nog een aantal tips die je kunnen begeleiden naar een goed, duurzaam resultaat. We geven er enkele mee.
Handig in de Tuin staat voor een verstandige aanpak van problemen in je tuin. Wat doe je aan ziekte en plagen in de moestuin? Hoe voorkom je slakken? Hoe behandel je woekerende onkruiden? Hoe gebruik je bestrijdingsmiddelen veilig en effectief?
Werk je vaak met hout of metaal? Dan beschik je best over de nodige tools voor een fijn afgewerkt resultaat. Er bestaan verschillende gereedschappen die je kan gebruiken om oppervlakken schilderklaar en glad te maken, scherp te zetten of een andere vorm te geven. We overlopen ze hier.
STELLING VAN DE WEEK
Tegenwoordig kan je met ietwat geoefende handen ook gemakkelijk zelf een terrasoverkapping in elkaar steken, meestal in de vorm van een zelfbouwpakket. Is dit iets wat jij zelf zou doen?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.