Online magazines

20 april 2022 Uw garantie voor een perfect resultaat

Een tuinhuis is idealiter ingericht met enkele stopcontacten en uiteraard met verlichting. Mits je wat kaas gegeten hebt van elektriciteit, kan je de installatie zelf voor je rekening nemen. De bekabeling is immers minder complex dan voor een woonhuis.
De zon schijnt en je hebt nog een klus in jouw tuin. We kennen het! Wil je een terras aanleggen? Gevelbekleding plaatsen? Een tuinhuis timmeren? Jouw tuin of weide afsluiten? EXZO heeft een ruim aanbod, geeft gratis advies, plaatsingstips en levert aan huis.
Is jouw tuin aan onderhoud toe? Dobbit geeft je een heleboel tips en tricks om je tuin te laten schitteren. Ook de aanleg van een wilde tuin en zwemvijver komen aan bod. Tot slot leer je ook om zelf tuinmeubels te maken.
Ben je van plan om je terras of je oprit te renoveren met een mooie keramische tegel? Dan wil je uiteraard dat die lang meegaat zonder dat de tegels barsten of loskomen. Daarvoor kan je op verschillende manieren aan de slag met de plaatsing.
Zit jij middenin een renovatie of staat er een tof project op jouw planning? Doe dan mee met de Fix-it Challenge: deel jouw klus, groot of klein, en maak kans op geweldige prijzen. Wie weet win jij een van de vier hoofdprijzen t.w.v. € 2.500,- of een van de acht maandprijzen!
De wastafel staat meestal centraal op een badkamermeubel. Het is dus belangrijk dat die wastafel voldoet aan je comfort en stijl. We tonen hoe je de perfecte wastafel kiest voor jouw badkamer, en hoe je een wastafelmeubel zelf kan plaatsen.
Hoe maai jij jouw grasperk? Vervolledig bijgevoegde vragen en WIN een barbecueset ter WAARDE van 71 EUR! Deze vragen nemen slechts 2 minuten van uw tijd!
STELLING VAN DE WEEK
Heb je een terras, dan ga je meteen ook voor een overkapping, wil je dat het niet té warm wordt of dat je niet meteen naar binnen moet vluchten wanneer het weer omslaat. Heb jij een terrasoverkapping?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.