Online magazines

16 april 2022 Uw garantie voor een perfect resultaat

een perfect geschilderde muur
Zijn je binnenmuren aan een nieuwe verflaag toe? Schilderen betekent altijd: vertrekken van een propere, egale ondergrond, en dat is lang niet altijd het geval. We geven in deze nieuwsbrief een checklist van alle stappen die je moet doorlopen.

BRICO Tip van de week: een propere computer
Zijn je binnenmuren aan een nieuwe verflaag toe? Schilderen betekent altijd: vertrekken van een propere, egale ondergrond, en dat is lang niet altijd het geval. We geven een checklist van alle stappen die je moet doorlopen voor een perfect resultaat.
Ontdek het nieuwe Dobbit-boek over de kenmerken en toepassingen van de 48 belangrijkste houtsoorten, onmisbaar voor elke bouwer en verbouwer!
Reeds abonnee?
Bestel het boek extra voordelig.
Perfect glad afgewerkte muren, dat is wat iedereen wil in zijn woning. Maar wie zijn kamer wil renoveren of opfrissen zal er eerst wat werk moeten insteken. Roger toont hoe je een kamer kan voorbereiden op schilderwerken door het pleisterwerk te vernieuwen.
Minuscule scheurtjes, gaten of een zware beschadiging in je pleisterwerk? Of je zit met een gat in je gipskartonmuur? Dan los je dat het best zo snel mogelijk op, zeker als je van plan bent om te schilderen. Lees hier hoe je deze problemen vakkundig oplost.
Hoe maai jij jouw tuin? Vervolledig bijgevoegde vragen en WIN een barbecueset ter WAARDE van 71 EUR! Deze vragen nemen slechts 2 minuten van jouw tijd!
Schilderen doe je niet met gelijk welke verf, wil je een goed resultaat. Daarom is het nuttig om stil te staan wat nu precies een verf juist maakt voor een toepassing én wanneer je welke verf gebruikt. En wat met primers? Je leest het allemaal hier.
Handig in de Tuin staat voor een verstandige aanpak van problemen in je tuin. Wat doe je aan ziekte en plagen in de moestuin? Hoe voorkom je slakken? Hoe behandel je woekerende onkruiden? Hoe gebruik je bestrijdingsmiddelen veilig en effectief?
De hall kan soms kil overkomen, maar met wat kleine ingrepen  met verf kan je de ruimte instant gezelliger maken. Annabelle toont het je voor!
STELLING VAN DE WEEK
Heb je een terras, dan ga je meteen ook voor een overkapping, wil je dat het niet té warm wordt of dat je niet meteen naar binnen moet vluchten wanneer het weer omslaat. Heb jij een terrasoverkapping?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.