Online magazines

13 april 2022 Uw garantie voor een perfect resultaat

maak je eigen buitenkeuken
Barbecue├źn is leuk, maar een echte, uitgeruste buitenkeuken geeft toch een nieuwe dimensie aan je outdoor-cooking-activiteiten. Lees in deze nieuwsbrief hoe je zelf zo'n buitenkeuken kan maken.

BRICO Tip van de week: moersleutel als passer
Een buitenkeuken is zalig bij mooi weer. Samen met je vrienden tafelen, en alles makkelijk bij de hand. Lees hier hoe je zelf zo'n keukenmeubel kan maken, opgebouwd uit drie modules die naast elkaar kunnen worden geplaatst.

Ook op de inrichting van jouw atelier, tuin of woning kan je besparen door zelf de handen uit de mouwen te steken. 

Nu 2 bouwplannen gratis bij een Dobbit-jaarabonnement. 
Wil je iets goeds doen voor je planten en voor de planeet? Organic & Recycled van COMPO is het eerste veganistische assortiment op basis van gerecycleerde componenten en verpakkingen. De potgrond en meststoffen beschermen onze natuur en bevorderen een gezonde groei van alle plantensoorten.
Om plagen te bestrijden in de (moes)tuin, grijpt men steeds vaker naar ecologische middelen. Wees niet bang om al je opties uit te proberen. We bieden je met dit dossier een overzicht waarmee je van start kan gaan.
Handig in de Tuin staat voor een verstandige aanpak van problemen in je tuin. Wat doe je aan ziekte en plagen in de moestuin? Hoe voorkom je slakken? Hoe behandel je woekerende onkruiden? Hoe gebruik je bestrijdingsmiddelen veilig en effectief?
Naast de obligatoire schoonmaak van het glas, hebben je raamprofielen ook wel eens een schoonmaak- of onderhoudsbeurt nodig, of het nu om pvc, aluminium of hout gaat. Gelukkig houdt dat niet zo veel in. Lees hier waarop je moet letten.
STELLING VAN DE WEEK
Een stenen terras leggen is een intensief werkje, maar het is best zelf te doen. Pak jij deze klus helemaal zelf aan of laat je het over aan een vakman?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.