Online magazines

09 april 2022 Uw garantie voor een perfect resultaat

tuinverlichting op zonne-energie
Wie van lange zomeravonden in de tuin wil genieten, voorziet het best tuinverlichting. Om wat te kunnen besparen, biedt tuinverlichting op zonne-energie een mooie uitkomst. Lees er meer over in deze nieuwsbrief.

BRICO Tip van de week: moersleutel als passer
De laatste jaren valt bij tuinverlichting een opmars van solarlampen te bespeuren. Er zijn dan ook heel wat voordelen aan, niet in het minst de zeer eenvoudige installatie en het feit dat de zon gratis energie levert. Lees er hier meer over.
Ontdek het nieuwe Dobbit-boek over de 48 belangrijkste houtsoorten, onmisbaar voor elke bouwer en verbouwer!
Reeds abonnee?
Bestel het boek extra voordelig
De lente is weer in het land, en dat betekent meteen dat we weer onze groene vingers kunnen bovenhalen! Voor een toptuin hoort in die vingers ook topgereedschap. Met het tuingereedschap van Kärcher heb je je tuinklussen makkelijk geklaard en zet je je tuin in een mum van tijd klaar voor de zomer.
Een tuin is nooit helemaal volledig zonder een mooie vijver. Snak je naar meer biodiversiteit? Daarvoor is zo'n waterpartij ook perfect. Of misschien wil je een zwembad dat iets meer natuurlijk oogt? Dan ga je uiteraard voor een zwemvijver. Lees er hier alles over.
Het voorjaar is de ideale periode om je terras aan te pakken. Maar weet je niet goed welke producten je daarvoor moet gebruiken? Aquaplan heeft voor verschillende ondergrondtypes de ideale oplossing!
Zonder funderingen geen stabiele constructie. We overlopen welke mogelijkheden er zijn en geven mee hoe er beslist wordt welk type fundering er gebruikt wordt. Lees ook hoe je zelf strookfunderingen en een betonplaat kan gieten.
STELLING VAN DE WEEK
Een stenen terras leggen is een intensief werkje, maar het is best zelf te doen. Pak jij deze klus helemaal zelf aan of laat je het over aan een vakman?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.