Online magazines

06 april 2022 Uw garantie voor een perfect resultaat

de septische put: wat en hoe?
Een septische put is een verzamelplaats waar het afvalwater van je woning wordt gezuiverd en afgevoerd ... Maar niet iedereen heeft er een (nodig). Lees in deze nieuwsbrief meer over de werking, wanneer je er al dan niet een moet laten plaatsen en hoe vaak het onderhoud nodig is.

BRICO Tip van de week: dolgedraaide schroef lossen
Een septische put is een verzamelplaats waar het afvalwater van je woning (voornamelijk het toilet) wordt gezuiverd en afgevoerd naar het rioolnet. Lees hier meer over de werking, wanneer je er al dan niet een moet laten plaatsen en hoe vaak het onderhoud nodig is.
Een gatenzaagset is onmisbaar voor allerhande toepassingen zoals uitsparingen voor stopcontacten, leidingen, kabels en nog veel meer. Krijg nu gratis een 11-delige gatenzaagzet (t.w.v. € 14,95) bij een Dobbit-abonnement.
Dit jaar krijgt V33, specialist in hout- en verfproducten, een nieuw merkplatform; een dynamiek die tot uiting komt in de geleidelijke verschijning van een vernieuwd logo en een nieuwe slogan 'Mee aan de bron van uw projecten'.
Of je nu verbouwt, een meubel in elkaar steekt of gewoon een kader wil ophangen: aan boren en schroeven kom je niet onderuit. Het spreekt voor zich dat je niet voor elk karwei dezelfde machine gebruikt. Wat heb je wanneer nodig? En voor welk materiaal is welke boor geschikt?
Steeds meer mensen ruilen de grasmat – deels dan wel volledig – in voor wat meer variatie in de tuin. Velen willen het strak afgemeten gazon delen met wat meer kleurenpracht en biodiversiteit om een natuurlijke tuin te bekomen. Maar wat houdt zo'n natuurlijke tuin in? Je leest het hier.
STELLING VAN DE WEEK
Terrassen van hout, composiet en bamboe worden grotendeels op eenzelfde manier geplaatst en zijn over het algemeen vrij toegankelijk voor de doe-het-zelver. Plaats jij zelf je plankenterras?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.