Online magazines

02 april 2022 Uw garantie voor een perfect resultaat

hoe je grasmaaier onderhouden
Geen goed onderhouden grasperk zonder een goed onderhouden grasmaaier. Afhankelijk van welk soort grasmaaier je hebt staan, verschilt dat onderhoud natuurlijk ook op een paar punten. Lees er meer over in deze nieuwsbrief.

BRICO Tip van de week: dolgedraaide schroef lossen
Geen goed onderhouden grasperk zonder een goed onderhouden grasmaaier. Er zijn een aantal zaken die bij elk type grasmaaier belangrijk zijn, maar afhankelijk van welk soort grasmaaier je hebt staan, verschilt dat onderhoud natuurlijk ook op een paar punten.
Een gatenzaagset is onmisbaar voor allerhande toepassingen. Krijg nu gratis een 11-delige gatenzaagzet (t.w.v. € 14,95) bij een Dobbit-abonnement.
Handig in de tuin staat voor een verstandige aanpak van problemen in je tuin. Wat doe je aan ziekte en plagen in de moestuin? Hoe voorkom je slakken? Hoe behandel je woekerende onkruiden? Hoe gebruik je bestrijdingsmiddelen veilig en effectief?
Voor de aanleg van je grasperk zijn er verschillende soorten graszaden en -mengsels voorhanden. We overlopen ze en gaan ook na hoe je nu precies zelf aan de slag gaat met de aanleg en het onderhoud van je gazon.
Is jouw tuin aan onderhoud toe? Dobbit geeft je een heleboel tips en tricks om je tuin te laten schitteren. Ook de aanleg van een wilde tuin en zwemvijver komen aan bod. Tot slot leer je ook om zelf tuinmeubels te maken.
Onkruid concurreert met je kostbare sierplanten op het vlak van water, ruimte, zonlicht en voedingsstoffen. Ze overwoekeren alles en het lijkt onbegonnen werk om ervan af te raken. In dit artikel tonen we hoe je dat wel kan én hoe je onkruid voorkomt.
STELLING VAN DE WEEK
Terrassen van hout, composiet en bamboe worden grotendeels op eenzelfde manier geplaatst en zijn over het algemeen vrij toegankelijk voor de doe-het-zelver. Plaats jij zelf je plankenterras?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.