Online magazines

30 maart 2022 Uw garantie voor een perfect resultaat

hoe snelbouwstenen verlijmen
Dankzij nieuwe evoluties in de bouwmarkt bestaan er tegenwoordig alternatieven voor het metselen waardoor je sneller, schoner, ecologischer ... kan werken. Een van die alternatieven is verlijming. Lees in deze nieuwsbrief hoe dat in zijn werk gaat.

BRICO Tip van de week: slepende deur herstellen
Dankzij nieuwe evoluties in de bouwmarkt bestaan er tegenwoordig alternatieven voor het metselen waardoor je sneller, schoner, ecologischer ... kan werken. Een van die alternatieven is verlijming. Lees hier hoe dat in zijn werk gaat.
Dobbit biedt gebruiksklare oplossingen die je als (ver)bouwer zelf kan doen om te besparen. Bovendien krijg je er een praktische hoofdlamp GRATIS bij, een onmisbare tool bij het klussen.
Geen vloerbedekking zonder een degelijke dekvloer als basis. Daarvoor wordt meestal een chape gebruikt. In dit artikel overlopen we welke soorten chape er zijn en wat er allemaal bij chapewerken komt kijken.
Hoe hou je je thuisbureau op orde? We sommen de belangrijkste tips op. Een opgeruimde werkplek zorgt voor een heldere geest en zo krijg je natuurlijk meer gedaan.
Voor het schilderen van gevels bestaan er specifieke verven en verfsystemen. Om tussen al die systemen te navigeren, is het herkennen van de ondergrond van cruciaal belang. Tijd om het een en ander te verduidelijken.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.