Online magazines

26 maart 2022 Uw garantie voor een perfect resultaat

Gevelpleister is zowel praktisch als esthetisch interessant is. We leggen uit welke soorten er zijn. Daarnaast gaan we na hoe de plaatsing ervan verloopt en hoe je het onderhoud aanpakt of laat aanpakken.
Dobbit helpt te besparen door onze kennis betaalbaar aan te bieden! Neem nu een abonnement voor 12 maanden op Dobbit en krijg 20% extra korting.
Stel: je wil een nieuwe badkamer bij je thuis, maar je weet niet goed hoe eraan te beginnen? Zit jij ook met je handen in het haar over hoe je het moet aanpakken? Geen nood, in dit artikel beantwoorden de adviseurs van X²O veelgestelde badkamervragen.
Water opwarmen verbruikt - afhankelijk van het systeem - redelijk wat energie. Ga je voor een boiler of een doorstromer? Of eerder een ecologischer alternatief? We overlopen de verschillende systemen met hun voor- en nadelen.
Gietvloeren zijn niet alleen mooi, ze zijn ook dun, sterk, waterdicht en gemakkelijk te reinigen. We overlopen waarbij je op moet letten bij het kiezen van een gietvloer. Lees ook hoe je een gietvloer plaatst en hoe je die onderhoudt.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.