Online magazines

23 maart 2022 Uw garantie voor een perfect resultaat

DIY ZWEMVIJVER: HAALBARE KAART?
Een zwemvijver in de tuin, wie droomt er niet van? Het stevige prijskaartje en de ingrijpende installatie zorgen er echter vaak voor dat het bij een droom blijft. In deze nieuwsbrief tonen we wat dat inhoudt en hoe je toch zelf dat prijskaartje naar omlaag kan krijgen.

BRICO Tip van de week: ladder verankeren
Een zwemvijver in de tuin, wie droomt er niet van? Het stevige prijskaartje en de ingrijpende installatie zorgen er echter vaak voor dat het bij een droom blijft. In dit artikel tonen we wat dat inhoudt en hoe je toch zelf dat prijskaartje naar omlaag kan krijgen.
Dobbit helpt je op weg. In dit nummer geven we een overzicht van de meest courante oplossingen voor je centrale verwarming alsook tips voor een zuinig verbruik.
Wie graag boven de kookpotten staat, doet dat het liefst in een goed uitgeruste keuken. Een ideale manier om die te realiseren zonder zware renovatiewerken of kosten, is met nieuwe kranen. Grohe biedt je een ruime keuze aan makkelijk te installeren keukenkranen om je droomkeuken te helpen ontwerpen.
Voor een volledig uitgeruste badkamer mogen er naast douche en wastafel enkele andere key-elementen niet ontbreken, zoals de spiegel en een verwarmingselement. Daarnaast kan je ook zorgen voor extra opbergruimte. Lees er hier meer over.
Welke sprays kent u? Diegene die de schiftingsvraag het dichtst benaderd WINT een Coyote met 4-jaar abonnement ter waarde van 700 EUR! Deze vragen nemen 4 minuten van jouw tijd in.
Welk materiaal je kiest voor een plankenterras, hangt af van hoeveel tijd je wil investeren in onderhoud en of het bij je woning past en je persoonlijke voorkeur. In dit artikel leggen we de verschillende materialen die je voor een terras kan gebruiken naast elkaar.
STELLING VAN DE WEEK
Lange zomeravonden op het terras of winterbarbecues zijn toch altijd een tikkeltje aangenamer als je je wat kan verwarmen. Daarvoor zijn er redelijk wat opties. Welke soort terrasverwarming wil jij?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.