Online magazines

19 maart 2022 Uw garantie voor een perfect resultaat

Je raamdecoratie bepaalt mee het uitzicht van je huis, zowel van binnenuit als van buitenuit. Wat je mooi vindt en wat er past in je interieur, laten we aan je eigen smaak over. De meer meetbare eigenschappen van de verschillende types raam­decoratie zetten we hier op een rijtje.

Deze werkspot kan overal worden bevestigd en optimaal uitgelijnd worden dankzij het kogelgewricht.

Nu GRATIS bij jaarabonnement.

REEDS ABONNEE?

Bestel de spot extra voordelig.

Doordat de bouwgrond schaarser wordt en de belangstelling voor het beperken van de impact op het milieu groter, is renoveren onvermijdelijk geworden. Iedereen wil een huis dat er goed uitziet, maar dat ook sterke thermische isolatiewaarden heeft. Ontdek hier enkele oplossingen die daaraan meer dan voldoen.
Om aan een goede temperatuurregeling te doen in je woning, is een goede zonwering onmisbaar. Die biedt tevens meer privacy, en je regelt gemakkelijk in welke mate er licht binnenkomt. We overlopen de mogelijkheden in dit artikel.
Wil je je dak langs binnen isoleren? Dat kan je makkelijk zelf doen met het Twinfit-systeem met geïntegreerd dampscherm of met het Easy-systeem. Wil je van je zolder een leefruimte maken? Dan kan je een afwerking voorzien met gipsplaten.
Met een terras geniet je nog meer van je tuin dan zonder. Een terrasoverkapping geeft daar nog een extra dimensie aan, zodat dat genot langer kan duren dan enkel tijdens de zomermaanden. Maak je die helemaal dicht met glas, dan heb je een veranda.
Welke sprays kent u? Diegene die de schiftingsvraag het dichtst benaderd WINT een Coyote met 4-jaar abonnement ter waarde van 700 EUR! Deze vragen nemen 4 minuten van uw tijd in.
STELLING VAN DE WEEK
Lange zomeravonden op het terras of winterbarbecues zijn toch altijd een tikkeltje aangenamer als je je wat kan verwarmen. Daarvoor zijn er redelijk wat opties. Welke soort terrasverwarming wil jij?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.