Online magazines

16 maart 2022 Uw garantie voor een perfect resultaat

welk metselverband gebruiken?
Een muur metselen is niet zomaar een hoopje stenen op elkaar leggen. Je wilt ook dat het aanzicht schoon blijft. Daarvoor kan je de stenen op verschillende manieren op elkaar plaatsen. We overlopen in deze nieuwsbrief enkele courante verbanden.

BRICO Tip van de week: hoe een laminaatplank vervangen
Een muur metselen is niet zomaar een hoopje stenen op elkaar leggen met wat mortel tussen. Zeker wanneer het om een gevel gaat, wil je ook dat het aanzicht schoon blijft. In dit artikel overlopen we de meest courante metselverbanden.
Dobbit bundelt alle recentste bouw- en renovatieprojecten in 1 pakket. Het pakket omvat 5 nummers van Dobbit en een verzamelmap. Ideaal voor wie meteen aan de slag wil.
Een goede manier om je badkamer snel een opfrisbeurt te geven zonder je bankrekening te plunderen, is met een nieuwe kraan. Bij GROHE Start vind je zeker je gading: het gamma omvat diverse afmetingen en past bij een waaier aan stijlen. En dankzij het QuickFix-systeem heb je je nieuwe kraan snel geplaatst.
Om je terrastegels schoon te maken of de wagen te wassen kun je een hogedrukreiniger gebruiken. Deze combineert een geringe hoeveelheid water met een krachtige straal. Lees hier meer over hoe je deze toestellen gebruikt en waarop je moet letten bij de keuze van je toestel.
Welke sprays kent u? Diegene die de schiftingsvraag het dichtst benadert WINT een Coyote met 4 jaar abonnement ter waarde van 700 EUR! Deze vragen nemen 4 minuten van jouw tijd in.
Wanneer er iets schort aan de auto, zijn we al snel geneigd om naar de garage te gaan. Dat is een gezonde reflex, maar er zijn ook dingen die je zonder uitgebreide kennis zelf kan doen. Meer daarover in dit artikel.
Heb jij een ruime ervaring binnen een bepaald vakgebied in de bouw? Ben je in staat om deze vakkennis, hetzij live, voor of achter de schermen, te delen met anderen? En kan je je gemakkelijk enkele dagen in de maand vrijmaken? Dan ben jij de collega die we zoeken.
STELLING VAN DE WEEK
Terrasverwarmers kennen we allemaal vooral van op café, maar tegenwoordig zijn die ook voor particulieren in trek. Deze bestaan in verschillende vormen. Heb jij al terrasverwarming?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.