Online magazines

12 maart 2022 Uw garantie voor een perfect resultaat

hoe je grasperk herstellen
Na de wintermaanden kan het zijn dat je gazon her en der beschadigd is. Om je grasperk weer in topvorm te krijgen, is een halfjaarlijkse onderhoudsbeurt aangewezen. We overlopen in deze nieuwsbrief welke stappen je daarbij moet doorlopen.

BRICO Tip van de week: hoe een laminaatplank vervangen
Kale plekken in het gazon? Veel mos tussen het gras? Na de  winter kan je grasperk her en der beschadigd zijn. Om die weer in topvorm te krijgen, is een halfjaarlijkse onderhoudsbeurt aangewezen. We overlopen hoe je dat doet.
De vakkennis en oplossingen die Dobbit aanreikt, zijn een onmisbare tool voor iedere bouwer en verbouwer. Abonneer je nu voor 12 maanden op Dobbit en krijg er nog GRATIS een tool naar keuze bovenop.
Opkrullend behangpapier, afbladderende verf of salpeteruitslag? Dan kampen je binnen- of buitenmuren mogelijk met opstijgend vocht! Lees hier hoe je er komaf mee maakt.
Wie in de hoogte moet voor een karweitje, denkt in de eerste plaats aan zijn veiligheid. Naargelang de klus valt de keuze dan op een geschikte ladder, steiger of trap. Werk wel telkens veilig en lees dus zeker onze tips om op de juiste manier te werk te gaan.
Welke sprays kent u? Diegene die de schiftingsvraag het dichtst benaderd WINT een Coyote met 4 jaar abonnement ter waarde van 700 EUR! Deze vragen nemen 4 minuten van jouw tijd in.
Een ordelijke werkplaats is essentieel om goed te kunnen klussen. Geef je materiaal een vaste plek. Dat lukt het best met een gereedschapsrek of een materiaalbord, met bijpassende kastdeuren. Of wat dacht je van een uit de kluiten gewassen machinekast?
Heb jij een ruime ervaring binnen een bepaald vakgebied in de bouw? Ben je in staat om deze vakkennis, hetzij live, voor of achter de schermen, te delen met anderen? En kan je je gemakkelijk enkele dagen in de maand vrijmaken? Dan ben jij de collega die we zoeken.
STELLING VAN DE WEEK
Terrasverwarmers kennen we allemaal vooral van op café, maar tegenwoordig zijn die ook voor particulieren in trek. Deze bestaan in verschillende vormen. Heb jij al terrasverwarming?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.