Online magazines

09 maart 2022 Uw garantie voor een perfect resultaat

hoe je dakgoten onderhouden
Heeft de wind lelijk huisgegehouden en heeft je dakgoot eronder geleden? Of is je dakgoot simpelweg in de winter van zijn leven? We overlopen in deze nieuwsbrief hoe je je dakgoot goed onderhoudt en hoe je ze kan herstellen.

BRICO Tip van de week: deuken uit hout wegwerken
Heeft de wind lelijk huisgegehouden en heeft je dakgoot eronder geleden? Of is je dakgoot simpelweg in de winter van zijn leven? We overlopen in dit artikel hoe je je dakgoot goed onderhoudt en hoe je ze kan herstellen.
In dit nummer tonen we hoe je zelf stap voor stap isolatie plaatst om zo energie en geld te besparen!
Vervolledig bijgevoegde vragen en WIN een pannenset ter WAARDE van 109 EUR! Er zijn geen foute of juiste antwoorden. Iedereen maakt evenveel kans op deze prijs. Deze vragen nemen slechts 2 minuten van jouw tijd!
Bij de ruwere kluswerken komt de haakse slijper van pas. Maar waarop moet je letten bij het hanteren van zo'n machine? En welke schijf gebruik je voor welke klus? Je leest het hier.
De aanwezigheid van huisdieren vraagt vaak om aanpassingen in en rondom het huis. In deze aflevering geven we tips mee om je woning zo huisdiervriendelijk mogelijk te maken.
We legden je al uit hoe je je moestuin kan uitrusten met een serre of moestuinbak. Maar wat doe je er zoal mee? Afhankelijk van de tijd en ruimte die je hebt, kan je heel wat fruit en groenten zelf kweken.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.