Online magazines

26 januari 2022 Uw garantie voor een perfect resultaat

hoe je waterkranen kiezen
In zowel de keuken als badkamer is de juiste waterkraan onontbeerlijk. Tegenwoordig houdt dat al wat meer in dan een doodgewone mengkraan. In dit online magazine geven we mee welke opties er zoal zijn.

BRICO Tip van de week: hoe je kabels ordenen
In zowel de keuken als badkamer is de juiste waterkraan onontbeerlijk. Tegenwoordig houdt dat al wat meer in dan een doodgewone mengkraan. Er zijn tegenwoordig tal van extra opties wat betreft waterkranen. Lees er hier meer over.
Wil je zelf aan de slag gaan? Bestel nu een bouwplanpakket (digitaal - pdf) naar keuze en bespaar 50%.
Verwarmen met biomassa houdt in dat je gebruikmaakt van pellets, hout of ander organisch materiaal in een pellet- of biomassaketel of -kachel. Tijd om ons te buigen over enkele veelgestelde vragen omtrent deze brandstof.
Snij- en serveerplanken, wie heeft ze niet in huis? Maar hoe kies je nu een goeie snijplank uit? En op welke manier kan je die het best onderhouden? Bekijk het in deze video.
Een kamer inrichten, betekent slim omgaan met ruimte. De geknipte manier om spullen op te bergen, is met kasten op maat van de ruimte. We geven je tips mee voor de indeling en de opbouw van je kasten, zodat je vlot aan de slag kan.
STELLING VAN DE WEEK
Een vijver kan heel wat functies vervullen. Misschien wil je gewoon wat meer extra leven en vooral meer diversiteit in je tuin. Of wil je af en toe eens een frisse duik kunnen nemen? Dan richt je uiteraard het best een zwemvijver in. Heb of wil jij een vijver in jouw tuin?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.