Online magazines

22 januari 2022 Uw garantie voor een perfect resultaat

hoe zelf elektriciteit plaatsen
Werken met elektriciteit schrikt je op het eerste zicht misschien wat af. Daarom willen we je in dit online magazine de nodige tools aanreiken zodat je met de basis aan de slag kan.

BRICO Tip van de week: hoe je kabels ordenen
Elke elektriciteitsinstallatie start altijd vanuit een elektriciteitsplan: de combinatie van een situatieschets en een eendraadschema. Maar wat is dat precies en welke symbolen gebruik je waarvoor? Je leest het hier.
Neem nu een print+online abonnement voor 12 maanden op Dobbit en krijg een extra korting van 20%.
Het nieuwe jaar is van start gegaan en dat betekent nieuwe voornemens, maar ook nieuwe badkameridee├źn. Benieuwd hoe je dit zelf kan doen? Neem dan een kijkje in deze blog of kom eens langs in een van de toonzalen.
Bij het inwerken van stopcontacten, schakelaars en elektrische leidingen komen enkele aandachtspunten kijken. We overlopen in dit artikel hoe je stap voor stap te werk gaat. Ga je dit zelf doen? Laat je indien nodig bijstaan door een professional.
Een belangrijk onderdeel van de elektrische installatie is de verdeelkast. Daarin wordt de binnenkomende stroom verdeeld over de verschillende kringen. We overlopen de onderdelen en geven mee hoe je de kast opbouwt.
Ook in de badkamer is elektriciteit onontbeerlijk. Omdat het om een natte ruimte gaat, verloopt de installatie niet zoals in een woonkamer of een slaapkamer en moet je dus enkele specifieke zaken in acht nemen. In dit artikel gaat we daar dieper op in.
STELLING VAN DE WEEK
Een vijver kan heel wat functies vervullen. Misschien wil je gewoon wat meer extra leven en vooral meer diversiteit in je tuin. Of wil je af en toe eens een frisse duik kunnen nemen? Dan richt je uiteraard het best een zwemvijver in. Heb of wil jij een vijver in jouw tuin.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.