Online magazines

15 januari 2022 Uw garantie voor een perfect resultaat

Wanneer een dak langs buiten wordt geïsoleerd, spreek je van een sarkingdak. Isoleer je een dak langs binnen op de dakconstructie, dan gaat het om een koud dak. Maar wat betekent dat precies? En wat is het verschil tussen een spanten- en een gordingendak?
Neem nu een print+online abonnement voor 12 maanden op Dobbit en krijg een extra korting van 20%.
Heb je last van roest of corrosie? Krijg je vastzittende onderdelen niet meer los? Wil je vet, olie of ander vuil verwijderen van bijvoorbeeld je fiets of auto? Of zijn je stroeve deursloten en piepende scharnieren toe aan een smeerbeurt? Gebruik dan eens WD-40® Smart Straw®.
Parket is nog steeds een populaire vloerbekleding die veel mogelijkheden biedt. Hoe je parket plaatst, is echter afhankelijk van de ondergrond. Het vraagt ook een zeker onderhoud en bescherming. We gaan dieper in op dat alles.
Thuyn Invest koopt alle vastgoed zelf op, zonder tussenkomst van derden. Wij komen graag vrijblijvend langs en bieden u onmiddellijk een bod. Door samen te werken, profiteer je gegarandeerd in alle discretie van de snelst mogelijke verkoop.
Wie zijn atelier wil uitrusten voor houtbewerking, komt al snel bij de bovenfrees terecht. Je kan er snel, en met een mooi resultaat, houtverbindingen mee maken en cirkels of ronde gaten mee frezen. Lees hoe je ermee aan de slag gaat.
Net als alle andere huishoudtoestellen, is ook je wasmachine regelmatig aan een onderhoudsbeurt toe – idealiter na elke wasbeurt. We geven mee wat dat inhoudt. Dit stappenplan is een leidraad, niet elke machine werkt op dezelfde manier.
STELLING VAN DE WEEK
Sanitair warm water valt uit ons alledaagse leven niet meer weg te denken. Vanzelfsprekend verbruikt het opwarmen van al dat water redelijk wat energie – al is dat natuurlijk ook afhankelijk van welk systeem je gebruikt. Welk systeem heb jij?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.