Online magazines

19 januari 2022 Uw garantie voor een perfect resultaat

warmtepompen: de basis uitgelegd
Een warmtepomp wordt stilaan incontournable in  nieuwbouwwoningen. We geven in dit online magazine een woordje uitleg bij de werking en het rendement van deze toestellen, en we beantwoorden enkele veelgestelde vragen.

BRICO Tip van de week: nagelen op moeilijke plaatsen
Verwarmen op gas en stookolie is een eindig verhaal. Er wordt daarom tegenwoordig volop ingezet op de warmtepomp als alternatief. We geven meer uitleg over de werking en het rendement van deze toestellen en beantwoorden enkele veelgestelde vragen.
Heb je een nummer van Dobbit Magazine gemist het voorbije jaar? Bekijk hier het overzicht en kies het gewenste nummer.
Je wil uiteraard een goede wasmachine die het liefst duurzaam is in verbruik. We overlopen in dit artikel waarop je allemaal moet letten bij aankoop, installatie, onderhoud en gebruik van een wasmachine, om zo kwaliteitsvol en duurzaam mogelijk te wassen.
Te veel spullen en te weinig plaats om ze weg te bergen? Dan is het de kunst om je beschikbare ruimte zo slim mogelijk te benutten. Voor elke ruimte van het huis bestaan er wel slimme opbergoplossingen. We lijsten enkele creatieve en handige tips voor je op.
Vaak raken schroeven verspreid over het atelier en is het moeilijk om het juiste type en de juiste maat te vinden. In deze Tooldokter maken we in ons atelier een opbergoplossing voor onze schroeven.
STELLING VAN DE WEEK
Sanitair warm water valt uit ons alledaagse leven niet meer weg te denken. Vanzelfsprekend verbruikt het opwarmen van al dat water redelijk wat energie – al is dat natuurlijk ook afhankelijk van welk systeem je gebruikt. Welk systeem heb jij?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.