Online magazines

12 januari 2022 Uw garantie voor een perfect resultaat

bouwen en verbouwen in 2022
Er wordt met heel wat specifieke en soms voor een leek verwarrende termen gegoocheld in de bouwwereld. In dit online magazine geven we een woordje uitleg.

BRICO Tip van de week: U/L-profiel op maat zagen
Wat is het verschil tussen EPB en EPC? Wat houdt het S-peil in? En wat is een passiefhuis en een BEN-woning? Er wordt met heel wat specifieke en soms voor een leek verwarrende termen gegoocheld in de bouwwereld. Een woordje uitleg.
In dit nummer tonen we hoe je zelf stap voor stap isolatie plaatst om zo energie en geld te besparen!
Een lijmklem komt altijd van pas. Het leuke is dat je zo'n duurzame lijmklem zelf kan maken en zelfs upgraden. Deze handige klemhulpstukken zullen zeker van pas komen tijdens al je hobby- of renovatieklussen.
Plinten zijn een uitstekende manier om de ruimte een persoonlijke toets te geven. We overlopen wat de functie van een plint kan zijn, welke soorten plinten je zoal hebt, en hoe je zowel houten, als natuursteen plinten zelf kan plaatsen.
Een beschadiging aan je zwevend laminaat? Geen probleem. Er bestaat een handig trucje om dit op te lossen. Je hebt uiteraard wel nog een restje laminaat nodig van de huidige vloer, vandaar het belang om altijd wat extra te bestellen. Roger legt uit hoe je dit moet aanpakken.
STELLING VAN DE WEEK
De warmtepomp voor de particuliere markt is nu echt wel 'here to stay'. Ben jij van plan om je centraal verwarmingssysteem om te vormen naar een systeem met een warmtepomp? Zoja, welk type heeft jouw voorkeur?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.