Online magazines

08 januari 2022 Uw garantie voor een perfect resultaat

maak je woning inbraakveilig
In dit online magazine helpen we je om het inbrekers zo moelijk mogelijk te maken. Dat begint uiteraard bij een degelijk slot op de voordeur en goede raambeveiliging. De overtreffende trap is een alarmsysteem, al dan niet uitgerust met camera's.

BRICO Tip van de week: U/L-profiel op maat zagen
De volledige jaargang 2021 van Dobbit Magazine is nu beschikbaar en omvat 5 nummers van Dobbit en een verzamelmap. Ideaal voor wie meteen aan de slag wil.
Steeds meer mensen kiezen voor een alarmsysteem, al dan niet met camera, te plaatsen om inbrekers te weren. We overlopen wat een alarmsysteem zoal inhoudt, en wat je zeker niet mag vergeten als je een dergelijk systeem, al dan niet met camera's, overweegt.
We geven mee hoe een alarmsysteem op een professionele manier wordt geïnstalleerd. Het gaat hier om een systeem met bewegingsdetectoren, magneetcontacten, rookmelders, en klavieren. Daarnaast wordt ook een binnen- en buitensirene voorzien.
Een inbraakveilige woning begint bij een goed uitgeruste voordeur, zodat een inbreker niet zomaar kan binnenwandelen. Wil je niet per sé een nieuwe voordeur of heb je daar het budget niet voor? Dan kan je ook een bestaande voordeur zelf uitrusten. Lees hier hoe je dat doet.
Wil je zelf je woning opknappen, maar heb je geen idee hoe je eraan moet beginnen? In de workshop tonen we het je voor en leren je hoe je snel en efficiënt een klus tot een goed einde brengt.
Een slot is de beste bescherming van de voordeur tot de toiletdeur. Daarom is het belangrijk dat een slot goed functioneert. Maar waar moet je precies op letten? En hoe veilig kan je gaan? Wat is de beste manier om een cilinderslot te onderhouden? Dit dossier ontsluit de geheimen.
STELLING VAN DE WEEK
De warmtepomp voor de particuliere markt is nu echt wel 'here to stay'. Ben jij van plan om je centraal verwarmingssysteem om te vormen naar een systeem met een warmtepomp? Zoja, welk type heeft jouw voorkeur?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.