Online magazines

31 december 2021 Uw garantie voor een perfect resultaat

de meest gelezen items van 2021
Om het jaar af te sluiten, overlopen we in dit online magazine nog eens welke artikels jullie het meest gelezen hebben het afgelopen jaar. Verder wenst Dobbit je alvast een prettig nieuwjaar toe!

BRICO Tip van de week: mdf-randen schilderen zonder vulmiddel
Hoe maximaliseer je het gebruik van je eigen opgewekte stroom? Wie zonnepanelen heeft liggen, worstelt de laatste tijd steeds meer met die vraag. Een thuisbatterij kan de oplossing zijn, al zijn er ook andere manieren voor wie dat niet ziet zitten.
De volledige jaargang 2021 van Dobbit Magazine is nu beschikbaar en omvat 5 nummers van Dobbit en een verzamelmap. Ideaal voor wie meteen aan de slag wil.
Een snoeibeurt kan de tuin een behoorlijke boost geven, al snoei je beter niet in het wilde weg om je heen. Stem daarom je tuinplanning af op een snoeikalender. We helpen je op weg door een basic overzicht te bieden van welke snoeiklussen je in welk seizoen aanpakt.
Een tv die netjes ophangt, als een kader aan de muur, dat is een ideaal. Dat ideaal wordt vaak verstoord door lelijke kabels. Je kan de kabels netjes wegwerken in de muur, maar wat doe je als je geen zin hebt om opnieuw te pleisteren?
Groenaanslag maakt stenen of hout spekglad, zodat je makkelijk uitglijdt. Muren en tegels kunnen er relatief snel door aftakelen. Wat de beste manier is om af te rekenen met de groenaanslag hangt onder meer af van het type ondergrond.
Onkruid concurreert met je kostbare sierplanten op het vlak van water, ruimte, zonlicht en voedingsstoffen. Ze overwoekeren alles en het lijkt onbegonnen werk om ervan af te raken. In dit artikel tonen we hoe je dat wel kan, én hoe je onkruid voorkomt.
STELLING VAN DE WEEK
Klussers maken hun klussen niet altijd af, zo blijkt uit een Spaanse studie van de Home Improvement Influencer Mari Luz Santander en ManoMano. Komt het bij jou ook voor? Zoja, waarom?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.