Online magazines

25 december 2021 Uw garantie voor een perfect resultaat

Een schroef indraaien, voor klussers is er weinig dat meer voor de hand ligt. Toch nemen we die basishandeling nog eens onder de loep, want wie goed kijkt naar het werk van anderen kan nog veel leren.
Geef of neem zelf een abonnement voor 12 maanden op Dobbit en krijg er een leuk geschenk naar keuze bovenop.
Water opwarmen verbruikt - afhankelijk van het systeem - redelijk wat energie. Ga je voor een boiler of een doorstromer? Of eerder een ecologischer alternatief? We overlopen de verschillende systemen met hun voor- en nadelen.
Schroefsleutels, meettools, tangen … Er is basismateriaal dat bij elk werkje van pas komt. Belangrijk dus dat je toolbox volledig is. Je kan er erg ver in gaan, maar hier houden we alvast rekening met een goede basis die bij elke klus kan worden gebruikt.
In deze aflevering maakt de Tooldokter een handige kast om zijn machines in op te bergen. Op die manier bespaart hij plaats in zijn atelier én kan hij de machines toch nog vlot blijven gebruiken. Bekijk hoe hij dit doet en hoe je het zelf kan!
Jouw klus op Dobbit tv? Dat kan! Stuur ons foto's of video's van je klus en wie weet schitter je binnenkort in ons programma 'Zelf gedaan, goed gedaan?'.
STELLING VAN DE WEEK
De meeste huishoudens verwarmen zich nog steeds met radiatoren. Het blijft immers een relatief goedkope manier om je woning te verwarmen. Radiatoren zijn verder ook vrij eenvoudig te plaatsen. Doe jij het zelf?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.