Online magazines

22 december 2021 Uw garantie voor een perfect resultaat

kies de juiste schroefsleutel
Als doe-het-zelver moet je wel eens aan het een en ander sleutelen, maar welke sleutel gebruik je dan precies? Sleutels zijn er namelijk in allerlei varianten. In dit online magazine overlopen we de meest courante types.

BRICO Tip van de week: petfles als miniserre
Als doe-het-zelver moet je wel eens aan het een en ander sleutelen, maar welke sleutel gebruik je dan precies? Sleutels zijn er namelijk in allerlei varianten. In dit artikel overlopen we de meest courante types.
Schenk je partner, familie, kennis of jezelf veel lees- en klusplezier met een abonnement op Dobbit en een geschenk naar keuze.
De wintermaanden vormen het ideale moment om je tuingereedschappen te controleren, te onderhouden en eventueel te herstellen. Materiaal dat geroest, beschadigd of vuil is, zal namelijk minder goed werken en is ook minder veilig. Een materiaalcheck zal dat voorkomen.
Een haard in huis staat gelijk aan gezelligheid. Voor je er één laat installeren, zijn er enkele zaken waarmee je rekening moet houden. Kies je een losstaand of een ingebouwd toestel? Welke brandstof wil je? En wat met het gebruiksgemak? Je leest het hier.
Welke sprays ken jij? Diegene die de schiftingsvraag het dichtst benaderd WINT een prijs uit onze prijzenpot, Coyote, bakset, pannenset of een Mini Mulch! Deze vragen nemen 4 minuten van jouw tijd in.
Om energie te besparen in huis is het noodzakelijk om werk te maken van deftige isolatie in je woning. Voor je begint met isoleren is het uiteraard wijs om je eerst te informeren. We geven een overzicht van de courante isolatiematerialen.
STELLING VAN DE WEEK
Wie voor vloerverwarming kiest, haalt comfort in huis. De warmte is verspreid over de hele vloer, waardoor er geen koude vlakken zijn én de temperatuur is overal gelijk. Overigens is het mogelijk om de installatie zelf te doen. Ben jij dat van plan?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.