Online magazines

18 december 2021 Uw garantie voor een perfect resultaat

houd je autoruiten vorstvrij
Vermijd dat je moet krabben bij het vertrekken met de wagen. Er circuleren veel tips maar niet allemaal werken ze even goed, of zijn ze zelfs flauwekul. In dit online magazine gaan we na wat nu wél werkt en wat niet.

BRICO Tip van de week: petfles als miniserre
Vermijd dat je moet krabben bij het vertrekken met de wagen. Er circuleren vele tips maar niet allemaal werken ze even goed, of soms zijn ze kortom flauwekul. Tijd om eens na te gaan wat nu wél werkt en wat niet.
Schenk of neem zelf een abonnement op Dobbit en krijg er gratis een mobiele accu-ledspot (t.w.v. 59 euro) bij. Ideaal als geschenk of simpelweg voor jezelf.
Een geslaagde klus begint bij een atelier dat er proper bijligt. Alleen, gemakkelijker gezegd dan gedaan natuurlijk. Daarom nemen we even de tijd om het 5S-systeem te overlopen. Dit systeem onderscheidt vijf stappen waarmee je je atelier netjes en overzichtelijk houdt.
Niet elke badkamer is groot en licht en ruim, zoals in de lifestylemagazines. In de meeste huizen zijn de badkamers kleiner en krapper. Maar niet getreurd! Met de juiste tips haal je het maximum uit de beperkte ruimte.
Welke sprays ken jij? Diegene die de schiftingsvraag het dichtst benaderd WINT een prijs uit onze prijzenpot, Coyote, bakset, pannenset of een Mini Mulch! Deze vragen nemen 4 minuten van jouw tijd in.
Kit gebruik je om naden en kieren af te dichten. Voor elke klus bestaat er wel een kit op maat (voor schilderwerken, sanitaire werken, voegen, lekken dichten ...). De ene kit is elastischer of waterbestendiger dan de andere. Maar dewelke gebruik je wanneer?
Zorg zelf voor de perfecte kerstsfeer en maak je eigen kerstdecoratie! In deze video geven we je inspiratie. We richten een woonkamer in met de nodige decoratieitems, waarvan we er een aantal zelf maken. De opvallende circusletters zijn trouwens leuk in elk seizoen.
STELLING VAN DE WEEK
Wie voor vloerverwarming kiest, haalt comfort in huis. De warmte is verspreid over de hele vloer, waardoor er geen koude vlakken zijn én de temperatuur is overal gelijk. Overigens is het mogelijk om de installatie zelf te doen. Ben jij dat van plan?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.