Online magazines

11 december 2021 Uw garantie voor een perfect resultaat

Naast de gebruikelijke pir- en purplaten, kunststofplaten en minerale woldekens, zijn er ook enkele (ecologische) alternatieven in opmars. We leggen in dit artikel een greep uit dat alternatieve aanbod onder de loep.
Schenk je partner, familie, kennis of jezelf veel lees- en klusplezier met een abonnement op Dobbit en een geschenk naar keuze.
De wintermaanden vormen het ideale moment om je tuingereedschappen te controleren, te onderhouden en eventueel te herstellen. Materiaal dat geroest, beschadigd of vuil is, zal namelijk minder goed werken en is ook minder veilig. Een materiaalcheck zal dat voorkomen.
Er zijn een aantal sanitaire onderhoudsklussen die je makkelijk zelf kan doen. Het is bijvoorbeeld aangewezen om meermaals per jaar eens je waterkranen te inspecteren. Een verstopte afvoer of een doorlopend toilet kan je ook makkelijk zelf herstellen. Hoe? Dat lees je hier.
Ben je van plan een muur van binnenuit te isoleren? Ontdek de 2-in-1 oplossing van Knauf! De isolatieplaat met PUR is een gipsplaat met isolatie op zijn rugzijde. Volg de stappen in deze video voor een efficiƫnte, snelle en optimale isolatie!
Veel woningbranden zijn het gevolg van een slecht onderhouden schoorsteen of afvoerkanaal. We geven mee waarom je schoorsteen laten vegen nuttig is en zoomen ook in op enkele andere vaak voorkomende problemen.
Jouw klus op Dobbit tv? Dat kan! Stuur ons foto's of video's van je klus en wie weet schitter je binnenkort in ons programma 'Zelf gedaan, goed gedaan?'
STELLING VAN DE WEEK
De meesten onder ons hebben een gas-of mazoutketel in huis om te verwarmen, maar de laatste jaren maken hernieuwbare systemen een opmars. Ben jij bereid om over te stappen op een hernieuwbare bron?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.