Online magazines

08 december 2021 Uw garantie voor een perfect resultaat

hoe een spouwmuur na-isoleren
Spouwmuurisolatie wordt in nieuwbouw­projecten standaard voorzien. Om warmteverlies tegen te gaan, laat je echter ook bij een renovatie de luchtspouw het best isoleren. In dit online magazine lees je hoe er te werk wordt gegaan.

BRICO Tip van de week: je hamer vasthouden
Spouwmuurisolatie wordt in nieuwbouw­projecten standaard voorzien. Om warmteverlies tegen te gaan laat je echter ook bij een renovatie de luchtspouw het best isoleren. Het is immers snel en relatief goedkoop. Lees hier hoe er te werk wordt gegaan.
Schenk je partner, familie, kennis of jezelf veel lees- en klusplezier
met een abonnement op Dobbit en deze mobiele accu-ledspot.
Welke sprays kent u? Diegene die de schiftingsvraag het dichtst benaderd WINT een Coyote met 4-jaar abonnement ter waarde van 700 EUR! Deze vragen nemen 4 minuten van uw tijd in.
Ben je van plan om te schilderen of behangen? Weet dan dat je dit altijd op een zo egaal mogelijke ondergrond hoort te doen. Zelfs de meest minuscule putjes en scheurtjes in het pleisterwerk moeten dus opgevuld worden. We helpen je op weg.
Een nieuwe picknicktafel voor in je tuin of op je terras is altijd welkom. In deze aflevering kiest de Tooldokter voor een achthoekig ontwerp, dat iets eenvoudiger te maken is dan bijvoorbeeld een ronde tafel.
STELLING VAN DE WEEK
De warmte die je opwekt via je cv-ketel of warmtepomp moet verdeeld worden over de verschillende ruimtes in je woning. De meeste woningen zijn uitgerust met radiatoren of convectors. Hoe wil jij in de toekomst je woning verwarmen?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.