Online magazines

04 december 2021 Uw garantie voor een perfect resultaat

hoe verloopt een sanitaire keuring?
We toonden al vaker hoe je zelf sanitaire leidingen plaatst en toestellen aansluit. De keuring van je wateraan- en afvoer, dat is voer voor een erkende instantie. We geven in dit online magazine mee hoe dat in zijn werk gaat én hoe je je voorbereidt.

BRICO Tip van de week: je hamer vasthouden
Sanitaire leidingen kan je zelf leggen, maar vooraleer je je woning effectief kan aansluiten op het waternet heb je een keuring nodig. Ook voor een aansluiting op de riolering is een attest van conformiteit vereist. Lees hier hoe dat in zijn werk gaat én hoe je je daarop voorbereidt.
Schenk je partner, familie, kennis of jezelf veel lees- en klusplezier
met een abonnement op Dobbit en deze mobiele accu-ledspot.
Thuyn Invest koopt alle vastgoed zelf op, zonder tussenkomst van derden. Wij komen graag vrijblijvend langs en bieden je onmiddellijk een bod. Door met ons samen te werken, profiteert u gegarandeerd in alle discretie van de snelst mogelijke verkoop.
Ben je bezig met je woning te renoveren, of moet je gewoon ergens een deur nodig vervangen? Lees dan hier hoe je deze klus zelf kan aanpakken. We tonen hoe je een gewone (schilder)deur met kader, een pivotdeur en een schuifdeur plaatst.
Welke sprays kent u? Diegene die de schiftingsvraag het dichtst benaderd WINT een Coyote met 4-jaar abonnement ter waarde van 700 EUR! Deze vragen nemen 4 minuten van uw tijd in.
We richten een woonkamer in. De kale muur krijgt een upgrade, dankzij houtstrips. Die geven, net als steenstrips, extra authenticiteit aan een kamer. De werkmethode voor houtstrips is echter een stuk eenvoudiger.
STELLING VAN DE WEEK
De warmte die je opwekt via je cv-ketel of warmtepomp moet verdeeld worden over de verschillende ruimtes in je woning. De meeste woningen zijn uitgerust met radiatoren of convectors. Hoe wil jij in de toekomst je woning verwarmen?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.