Online magazines

01 december 2021 Uw garantie voor een perfect resultaat

Je kan een zolder als volwaardige slaapkamer of leefruimte inrichten, maar je kan er ook een bergruimte van maken. Verlies je veel ruimte door de helling in je dak? Dan hebben we enkele oplossingen om die ruimte optimaal te benutten.
Ontdek nu de eyecatchersweater van Roger. Deze draagt super comfortabel en is uitermate praktisch.
Zelf ramen en deuren plaatsen? Dat kan! Raamwinkel ondersteunt zelfbouwers met opmeting, dagassistentie, kraanwerk en meer. Zo bespaar je tot 50%. Bereken online je offerte in onze calculator of maak een afspraak in onze toonzaal met een specialist.
Zit je met een vloerrenovatie waarbij je beperkt bent in opbouwhoogte? Dan is een SPC-vloer vast de oplossing voor jou. We geven mee hoe je die zelf stap voor stap kan leggen. Vooraf moet de vloer eerst geëgaliseerd worden. Ook daarbij helpen we je op weg.
Bij platte daken kan je niet echt spreken van soorten – plat is plat. De opdeling wordt gemaakt op basis van hoe je ze isoleert en hoe je ze uiteindelijk bedekt. We overlopen de mogelijkheden en geven mee waarop je moet letten bij het onderhoud van een plat dak.
Wat weet jij over vochtbestrijding? Diegene die de schiftingsvraag het dichtst benadert, WINT een Coyote met 4-jaar abonnement ter waarde van 700 EUR! Deze vragen nemen 2 minuten van jouw tijd in.
Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een inductiekookplaat, maar ook ouwe getrouwe gaskookplaten hebben hun voordelen. We vergelijken de verschillende types voor jou, en tonen hoe je er zelf een inductiekookplaat plaatst.
STELLING VAN DE WEEK
De warmte die je opwekt via je cv-ketel of warmtepomp moet verdeeld worden over de verschillende ruimtes in je woning. De meeste woningen zijn uitgerust met radiatoren of convectors. Hoe verwarm jij je woning?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.