Online magazines

27 november 2021 Uw garantie voor een perfect resultaat

hoe een plat dak onderhouden
Een halfjaarlijkse controle van je plat dak kan veel narigheid voorkomen. We geven in dit online magazine mee hoe je zelf de inspectie van je plat dak kan doen en hoe er kan opgetreden worden bij eventuele beschadigingen.

BRICO Tip van de week: hamerkop in topvorm
Om ervoor te zorgen dat je dakgoten en afvoerpijpen niet verstoppen, is een halfjaarlijkse inspectie van je plat dak een must. Barsten, blazen en scheuren kunnen op termijn immers vochtproblemen met zich meebrengen. Lees hier waarop je moet letten en wat je kan doen.
Profiteer nu van ons Dobbit kennismakingsaanbod. Ontvang een proefpakket van 3 nummers voor slechts 20 euro (i.p.v. 30 euro).
Een douchebak is een van de belangrijkste pijlers van je (inloop)douche. Het is een element dat je makkelijk zelf kan installeren. Je leest hier alle tips & tricks voor een vlotte plaatsing. Met dit stappenplan is je douchebak in geen tijd geïnstalleerd.
Ben je van plan een muur van binnenuit te isoleren? Ontdek de 2-in-1 oplossing van Knauf! De isolatieplaat met PUR is een gipsplaat met isolatie op zijn rugzijde. Volg de stappen in deze video voor een effici├źnte, snelle en optimale isolatie!
Storen jouw elektrische apparaten en onderdelen of maken de sensoren en contactpunten geen verbinding meer met elkaar? Gebruik dan eens WD-40 Specialist Contactspray waarmee je gevoelige elektronische componenten grondig kunt reinigen en onderhouden.
Wat weet jij over vochtbestrijding? Diegene die de schiftingsvraag het dichtst benadert, WINT een Coyote met 4-jaar abonnement ter waarde van 700 EUR! Deze vragen nemen 2 minuten van jouw tijd in.
Bij luchtdicht bouwen worden spleten en kieren waar tocht binnen kan zoveel mogelijk vermeden. We geven mee hoe dit principe concreet wordt toegepast, hoe een luchtdichtheidsmeting gebeurt en hoe je in een oude/deels gerenoveerde woning tocht en koudeval kan beperken.
STELLING VAN DE WEEK
De warmte die je opwekt via je cv-ketel of warmtepomp moet verdeeld worden over de verschillende ruimtes in je woning. De meeste woningen zijn uitgerust met radiatoren of convectors. Hoe verwarm jij je woning?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.