Online magazines

24 november 2021 Uw garantie voor een perfect resultaat

een schimmelvrije badkamer
Je kan euvels zoals condensatievocht en/of stilstaand water in de badkamer voorkomen door voor de bouw of renovatie bij een aantal zaken stil te staan. We overlopen ze in dit online magazine.

BRICO Tip van de week: boren zonder uitschieten
Je kan euvels zoals condensatievocht en/of stilstaand water in de badkamer voorkomen door voor de bouw of renovatie bij een aantal zaken stil te staan. We overlopen ze in dit artikel.
Neem nu een abonnement voor 12 maanden op Dobbit en krijg er gratis 2 lijmklemmen (t.w.v. 22,50 euro) bij.
Nu de energieprijzen de pan uit swingen, is het interessanter dan ooit om te investeren in een goede isolatie van je woning. Die zal je energiefactuur drukken en zorgt voor een verhoogd wooncomfort. Wil je graag extra besparen en de isolatie zelf eenvoudig installeren?
Hoewel ongeveer 12% van de energie in een woning verloren gaat via de vloer, is vloerisolatie nog steeds niet uit de schaduw getreden. Er bestaan echter heel wat oplossingen om een vloer goed te isoleren, zoals isolatieplaten, purschuimen en isolerende chape.
Een zolder is een opbergplaats, maar kan veel meer zijn. Van plan om je zolder om te vormen tot ontspanningsruimte? Dan moet je het nodige voorzien. In dit artikel overlopen we enkele noodzakelijke punten en handige tips.
STELLING VAN DE WEEK
Een bestaand dak langs buiten isoleren is een heuse klus die meestal aan de pro's wordt overgelaten. Een dak via de binnenkant isoleren is daarentegen iets dat je relatief makkelijk zelf kan doen. Hoe heb jij het aangepakt?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.