Online magazines

20 november 2021 Uw garantie voor een perfect resultaat

In heel wat gevallen is je schoorsteen vegen bij wet verplicht, maar zelfs al is het niet verplicht, is het toch sterk aangewezen. Een vuile schouw vergroot namelijk aanzienlijk de kans op CO-vergiftiging en schouwbrand, de oorzaak van een groot deel van de woningbranden.
Heb je een vloerrenovatie in het vooruitzicht? In dit nummer tonen we hoe je zelf een versleten vloer tot een klassevolle, warme plankenvloer in hout, laminaat of lvt omtovert!
Bij een grondige renovatie van je dak doe je misschien al sneller beroep op een aannemer, maar wie met EPDM wil werken, kan dat gerust zelf doen. Heb je geen ervaring? Geen nood, want met het zelfbouwpakket van Easyroof krijg je, naast alle materialen, alle nodige begeleiding!
Hoe entertain je een nieuwsgierige, prutsgrage peuter? Met een bezigheidsbord natuurlijk! Annabelle toont hoe je er zelf een leuke in elkaar klust.
Op zondag 21 november zetten heel wat Belgische ambachtslieden gratis de deuren van hun atelier open voor de Dag van de Ambachten. Maak kennis met de knowhow van die gepassioneerde vakmensen en neem deel aan gevarieerde, originele en zelfs ongeziene activiteiten.
Een botte schaar, een botte beitel of een bot (breek)mes levert slecht werk. Daarom geven we een woordje uitleg bij wetstenen en slijpmolens en geven we enkele handige tips mee om je gereedschap scherp te houden.
STELLING VAN DE WEEK
Een bestaand dak langs buiten isoleren is een heuse klus die meestal aan de pro's wordt overgelaten. Een dak via de binnenkant isoleren is daarentegen iets dat je relatief makkelijk zelf kan doen. Hoe heb jij het aangepakt?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.