Online magazines

17 november 2021 Uw garantie voor een perfect resultaat

hoe je plafons en muren reinigen
Je zal het niet snel merken, maar op je muren en plafond gaat er zich na verloop van tijd wel redelijk wat vuil nestelen. Check dus zeker jaarlijks eens of ze niet eens aan een poetsbeurt toe zijn. We overlopen in dit online magazine hoe je te werk gaat.

BRICO Tip van de week: dikte van een voorzetwand achterhalen
Je zal het niet snel merken, maar op je muren en plafond gaat er zich na verloop van tijd wel redelijk wat vuil nestelen. Check dus zeker jaarlijks eens of ze niet eens aan een poetsbeurt toe zijn. Lees hier hoe je daarbij te werk gaat.
In dit nummer tonen we hoe je zelf een versleten vloer tot een klassevolle, warme plankenvloer in hout, laminaat of lvt omtovert!
Welke dakbedekking heb of wil jij? Diegene die de schiftingsvraag het dichtst benadert, WINT een Coyote met 4 jaar abonnement ter waarde van 700 EUR! Deze vragen nemen 2 minuten van jouw tijd in.
Geen vloerbedekking zonder een degelijke dekvloer als basis. Daarvoor wordt meestal een chape gebruikt. In dit artikel overlopen we welke soorten chape er zijn, wat er allemaal bij chapewerken komt kijken, en hoe je het zelf kan doen.
Een douche inrichten, vraagt wat planning. De basis begint met een waterdichte afwerking. Daarna installeren we een regendouche, en ten slotte plaatsen we nog een wasmeubel. Alles wordt uiteraard netjes afgekit.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.