Online magazines

13 november 2021 Uw garantie voor een perfect resultaat

je thermostaat slim gebruiken
De regeling van je centrale verwarming doe je via de thermostaat. Door ze op een goede locatie te hangen en slim gebruik te maken van de programmeermogelijkheden kan je besparen. Meer uitleg in dit online magazine.

BRICO Tip van de week: dikte van een voorzetwand achterhalen
Om optimaal gebruik te maken van je thermostaat, zorg je eerst voor een goede plaats. Daarnaast is het belangrijk dat je de programmafuncties van je thermostaat goed kent. En hoe stel je die in bij vloerverwarming?
Neem nu een abonnement voor 12 maanden op Dobbit en krijg er gratis 2 lijmklemmen (t.w.v. 22,50 euro) bij.
Droom je van een betegelde inloopdouche in jouw badkamer? Volg de stappen in deze video voor een perfect resultaat! Lijst van materialen, tips voor een maximale waterdichting en technieken om een echte pro te worden!
Op zondag 21 november zetten heel wat Belgische ambachtslieden gratis de deuren van hun atelier open voor de Dag van de Ambachten. Maak kennis met de knowhow van die gepassioneerde vakmensen en neem deel aan gevarieerde, originele en zelfs ongeziene activiteiten.
Welke dakbedekking heb of wil jij? Diegene die de schiftingsvraag het dichtst benadert, WINT een Coyote met 4 jaar abonnement ter waarde van 700 EUR! Deze vragen nemen 2 minuten van jouw tijd in.
We kampen al enkele jaren met warme en natte winters, maar dat sluit niet uit dat (extreme) vrieskou nog steeds mogelijk is. En dan rust je woning beter vooraf goed uit, voorkomen is immers beter dan genezen!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.