Online magazines

06 november 2021 Uw garantie voor een perfect resultaat

Online versie bekijken
We overlopen hoe je scharen en beitels terug mooi scherp kan krijgen met behulp van een wetsteen of een slijpmolen. Daarnaast geven we nog mee hoe je ook zonder deze tools je schaar of mes kan slijpen.
Neem nu een abonnement voor 12 maanden op Dobbit en krijg er gratis een 11-delige gatenzaagzet 19-64 mm (t.w.v. 14,95 euro) bij.
Thuyn Invest koopt alle vastgoed zelf op, zonder tussenkomst van derden. Wij komen graag vrijblijvend langs en doen u onmiddellijk een bod. Door met ons samen te werken, profiteer je gegarandeerd in alle discretie van de snelst mogelijke verkoop.
Tocht in huis is onaangenaam. Negeer dat probleem niet door louter de verwarming hoger te zetten, want waar tocht binnenkomt, gaat warmte naar buiten. We lijsten enkele praktische tips op om warmteverliezen te beperken.
Je bezoek aan het kleinste kamertje kan tegenwoordig nog comfortabeler dankzij de technologische snufjes van een douchetoilet. Laat je niet afschrikken door de installatie, die kan je namelijk gemakkelijk zelf doen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.