Online magazines

03 november 2021 Bouwen vol vertrouwen

hoe gipsnaden afwerken
De naden afwerken bij aansluitende gipskartonplaten blijft voor veel mensen een moeilijke klus. Daarom overlopen we in dit online magazine hoe je te werk gaat om een perfect resultaat te bekomen.

BRICO Tip van de week: mdf-randen vullen zonder filler
De naden afwerken bij aansluitende gipskartonplaten blijft voor veel mensen een moeilijke klus. We overlopen in dit artikel nog eens alle nodige stappen om deze klus tot een goed einde te brengen.
In dit nummer tonen we hoe je zelf een versleten vloer tot een klassevolle, warme plankenvloer in hout, laminaat of lvt omtovert!
Voor de bekleding van een wc hoef je het wiel niet opnieuw uit te vinden – neem Qboard® quick-montageset. Het geprefabriceerde systeem beschikt al over passende gaten voor de wc-aansluitingen en is met een paar handgrepen gemonteerd.
De Somakubus is een 3D-puzzel bestaande uit 7 houten blokjes. Je kan zeker heel wat plezier beleven aan het oplossen van de puzzel, maar ook het maken van de blokken is een leuke bezigheid. We tonen hoe je daarbij te werk gaat.
De techniek van het snoeien wordt bepaald door het type plant en het gewenste resultaat. Hoe dan ook heb je degelijk materiaal nodig. We overlopen wat er zoal is en hoe je alles onderhoudt. Tot slot laat je je snoeiafval niet altijd en overal liggen. Daarom gaan we even dieper in op het nut van hakselaars.
Een wastafel installeren is een haalbare kaart voor wie een beetje vertrouwd is met sanitair. Zit de wastafel in een badkamermeubel, dan wordt deze meestal in één pakket geleverd. We geven stap voor stap mee hoe je de installatie aanpakt.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.