Online magazines

23 oktober 2021 Uw garantie voor een perfect resultaat

Online versie bekijken
maak je eigen stootkar
Je moet ergens heen kunnen met je snoeiafval. Of het nu is om tot bij de hakselaar, de compostbak of een container te brengen, een kruiwagen komt van pas. Die kruiwagen kan je zelf maken! Bekijk hoe je dat doet in dit online magazine.

BRICO Tip van de week: bokalen makkelijk openen
Je moet ergens heen kunnen met je snoeiafval. Of het nu is om tot bij de hakselaar, de compostbak of een container te brengen, een kruiwagen komt goed van pas. Dit model kan je zelf maken! Je kan er heel wat in kwijt, en al je tuingereedschap heb je meteen netjes bijeen gestapeld.
Neem nu een abonnement voor 12 maanden op Dobbit en krijg er gratis een 11-delige gatenzaagzet 19-64 mm (t.w.v. 14,95 euro) bij.
Wanneer de winter stilaan nadert en de laatste zonnige herfstdagen de tuin opfleuren, is het een goed idee om bijen en andere nuttige bestuivers een extra duwtje in de rug te geven. Dat kan je door een bijvriendelijke border met laatbloeiers aan te leggen langs een tuinpaadje.
Een dak isoleren kan net als bij muren zowel langs binnen als langs buiten. Wanneer dat langs buiten wordt geïsoleerd, spreek je van een warm dak. Isoleer je een dak langs binnen, dan gaat het om een koud dak. We overlopen de methoden voor zowel hellende als platte daken.
Welke sprays ken jij? Diegene die de schiftingsvraag het dichtst benaderd WINT een Coyote met 4-jaar abonnement ter waarde van 700 EUR! Deze vragen nemen 4 minuten van jouw tijd in.
Naast centrale verwarming is er bij veel mensen toch nog een vorm van bijverwarming aanwezig. Dat kan gaan van compacte, verplaatsbare toestelletjes tot vaste infraroodpanelen en kachels en haarden. Lees hier meer over de mogelijkheden die er allemaal voorhanden zijn.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.