Online magazines

20 oktober 2021 Bouwen vol vertrouwen

Niet iedereen ziet het zitten om een nieuwe voordeur te steken. Dat gaat immers gepaard met een gepeperd prijskaartje en breekwerken. Je kan ook je bestaande voordeur in een nieuw jasje steken. Lees hier hoe je dat zelf aanpakt.
Neem nu een abonnement voor 12 maanden op Dobbit en krijg er gratis een 11-delige gatenzaagzet 19-64 mm (t.w.v. 14,95 euro) bij.
Nu de energieprijzen de pan uit swingen is het interessanter dan ooit om te investeren in een goede isolatie van je woning. Die zal je energiefactuur drukken en zorgt voor een verhoogd wooncomfort. Wil je graag extra besparen en de isolatie zelf eenvoudig installeren?
In je badkamer kies je, zeker in de buurt van douche, bad en lavabo het best voor een waterdichte en makkelijk reinigbare wandbekleding. Tegels zijn misschien het eerste waar je aan denkt, de keuze is echter ruimer.
Laat weten waar u uw verf en schildersmateriaal koopt en WIN een Coyote met 4 jaar abonnement ter waarde van 700 EUR! Deze vragen nemen slechts 2 minuten van uw tijd in!
Je diepvriezer ontdooien hoeft niet vaak te gebeuren, maar één of twee keer per jaar is wel aan te raden. Hoe doe je dat nu? In deze aflevering geven we een aantal tips mee.
Je voorraad aan brandhout stockeer je meestal in de tuin. Zo'n opslagplaats kan je gemakkelijk zelf maken. We tonen stap voor stap hoe je dat doet. En wat dacht je van een geïntegreerde steekwagen? Gedaan met onhandig sleuren met grote blokken onder de arm.
STELLING VAN DE WEEK
De buitengevel isoleren biedt tal van voordelen wat betreft energieprestaties. Zowel bij nieuwbouw als bij gevelrenovaties is buitengevelisolatie een populaire isolatiemethode. Zijn jouw muren geïsoleerd?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.