Online magazines

13 oktober 2021 Bouwen vol vertrouwen

Online versie bekijken
hoe een buitenmuur isoleren
Je gevel langs buiten isoleren is vooral interessant gezien je binnen geen ruimte verliest door het aanbrengen van een isolatielaag van buitenaf. Lees in dit online magazine hoe je te werk gaat.

BRICO Tip van de week: dichtgetapete doos vlot openen
In nieuwbouwsituaties gebeurt gevelisolatie standaard. Bij renovaties is buitengevelisolatie de meest vooraanstaande isolatiemethode wanneer er geen spouwmuur is die kan geïsoleerd worden. Hoe je dat aanpakt? Je leest het hier!
In deze nieuwe Dobbit helpen we je op weg bij de volledige renovatie van je badkamer. Ben je van plan om veel zelf te doen? Bestel nu deze uitgave! Dobbit toont hoe je de renovatie van a tot z uitvoert.
Natte muren en schimmelvorming zijn twee duidelijke symptomen van vochtproblemen in huis. Naast het feit dat je interieur hierdoor steeds meer aangetast wordt, is vocht ook nefast voor de gezondheid en dus is het beter om het zo snel mogelijk aan te pakken.
Of het nu voor een vloer, een wand of een spatwand is, tegels bieden een interessante decoratieve oplossing als afwerking. Lees hier hoe je de perfecte tegel kiest voor jouw ruimte, en hoe je zelf aan de slag kan met de plaatsing.
Ook in de badkamer is elektriciteit onontbeerlijk. Omdat het om een natte ruimte gaat, verloopt de installatie niet zoals in een woonkamer of een slaapkamer en moet je dus enkele specifieke zaken in acht nemen. In dit artikel gaat we daar dieper op in.
STELLING VAN DE WEEK
12% van de energie in een woning gaat verloren via de vloer. Vloerisolatie is met andere woorden zeker de moeite waard. Wie het ziet zitten, kan dit zelf doen. Vaak wordt de isolatie van een vloer echter overgelaten aan een pro. Hoe heb jij het aangepakt?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.