Online magazines

09 oktober 2021 Bouwen vol vertrouwen

hoe je bijverwarming kiezen
We beschikken nagenoeg allemaal over een ketel of warmtepomp en een verwarmingssysteem met radiatoren of convectors. Tijdens de wintermaanden kan wat bijverwarming echter nooit kwaad. In dit online magazine lees je er meer over.

BRICO Tip van de week: dichtgetapete doos vlot openen
Tijdens de wintermaanden kan wat bijverwarming nooit kwaad. Veel mensen beschikken daarom over een kachel of haard in de woonkamer, maar er zijn ook compactere toestellen waarmee je het wat aangenamer kan maken.
Altijd al graag je eigen tuinpoort of gereedschapsrek in elkaar gestoken? Neem nu een online abonnement voor 12 maanden en krijg er gratis 2 bouwplannen* (t.w.v. 20 euro) naar keuze bij.
Thuyn Invest koopt alle vastgoed zelf op, zonder tussenkomst van derden. Ze komen vrijblijvend langs en bieden onmiddellijk een bod. Door met hen samen te werken, profiteer je gegarandeerd in alle discretie van de snelst mogelijke verkoop.
Vochtplekken op je muren, schimmel of een muffe geur in huis? Dan zit je vast ergens met een groter probleem dat aangepakt moet worden. We overlopen welke vochtproblemen je zoal kan hebben aan je woning en hoe je ze oplost.
De kruiwagen is een onmisbaar stuk tuingereedschap, maar het kan ook bij tal van bouw- en verbouwwerken goed van pas komen. We geven mee waaruit je kan kiezen, hoe je een wiel vervant én hoe je zelf een exemplaar kan maken.
STELLING VAN DE WEEK
12% van de energie in een woning gaat verloren via de vloer. Vloerisolatie is met andere woorden zeker de moeite waard. Wie het ziet zitten, kan dit zelf doen. Vaak wordt de isolatie van een vloer echter overgelaten aan een pro. Hoe heb jij het aangepakt?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.