Online magazines

06 oktober 2021 Bouwen vol vertrouwen

Online versie bekijken
hoe opstijgend vocht bestrijden
Wanneer men het over vochtproblemen heeft, zal het in veel gevallen over opstijgend vocht gaan. Een vervelend probleem, maar gelukkig met het juiste materiaal en de juiste aanpak volledig op te lossen. Meer daarover in dit online magazine.

BRICO Tip van de week: afvalzakjes opbergen
Wanneer men het over vochtproblemen heeft, zal het in veel gevallen over opstijgend vocht gaan. Een vervelend probleem, maar gelukkig met het juiste materiaal en de juiste aanpak volledig op te lossen.
Profiteer nu van ons Dobbit kennismakingsaanbod en ontvang een proefpakket van 3 nummers voor slechts 20 euro (i.p.v. 30 euro). Zo kan je goed voorbereid zelf aan de slag!
Het onderhoud van je radiatoren en convectors kan je makkelijk zelf doen. Een eerste stap is met een doekje van tijd tot tijd het stof afdoen. Daarnaast is het wijs om regelmatig eens te ontluchten. Lees hier hoe dat gebeurt.
Gipskarton is tegenwoordig niet meer weg te denken bij het bouwen of verbouwen. De gebruiksmogelijkheden van gipsplaten zijn heel divers, maar de toepassing bepaalt uiteindelijk ook het soort plaat dat je nodig hebt.
Aan boren en schroeven kom je als klusser of (ver)bouwer niet onderuit. Het spreekt voor zich dat je niet voor elke karwei dezelfde machine gebruikt. Wat heb je wanneer nodig? En voor welk materiaal is welke boor geschikt? We overlopen alles nauwgezet in dit artikel.
Wil je zelf je woning opknappen, maar heb je geen idee hoe je eraan moet beginnen? In de workshop tonen we het je voor en leren je hoe je snel en efficiënt een klus tot een goed einde brengt.
STELLING VAN DE WEEK
Isoleren langs boven doe je het best met drukvaste, stevige isolatieplaten voor de beloopbaarheid, isolerende chape of purschuim. De vloer isoleren langs onder is enkel mogelijk wanneer er een (kruip)kelder is. Hoe heb jij het aangepakt, of hoe ga jij het aanpakken?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Dobbit 

Dobbit maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.